Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی به ستارگان نگاه می‌کنید همیشه به یاد داشته باشید که کسی یا چیزی ممکن است از آنجا در حال نگاه کردن شما باشد. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ آیا فرازمینی‌ها می‌توانند زندگی روی زمین را پیدا کنند؟ این سوال که آیا زندگی در دیگر جهان‌ها وجود دارد یا نه، بیانگر این است که آیا موجودات فرازمینی هم به دنبال ما هستند و ممکن است ما را پیدا کنند یا خیر؟
درحال‌حاضر بیش از ۴۵۰۰ سیاره فراخورشیدی برای ستاره‌شناسان شناخته شده است، بسیاری از آن‌ها در حالی از زمین دیده شدند که جلوی ستاره مادر خود می‌چرخیدند و نور سطح ستاره را کاهش می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لیزا کالتنگر، دانشیار نجوم دانشگاه کرنل گفت: «بیاید از یک دید دیگر نگاه کنیم و بپرسیم آیا ناظران دیگری می‌توانند زمین را به عنوان یک سیاره متحرک رصد کنند؟»
ستاره‌شناسان ۱۰۰۴ سیستم ستاره‌ای را شناسایی کردند که دارای یک ستاره شبیه به خورشید هستند و سیارات فراخورشیدی که در حال چرخش درون ناحیه خود با دمای متوسط هستند. یکی از کلید‌های این مطالعات جستجوی جهان‌های متناسب با دایره‌البروج زمین است. ستاره‌شناسان بیگانه که در جهان‌هایی همتراز با مدار ما هستند، زمین را به گونه‌ای مشاهده می‌کنند که از جلوی خورشید درحال عبور است.
نوری که از اتمسفر ما عبور می‌کند غلظت بالایی از اکسیژن را در کنار متان و دیگر گاز‌های موجود در دنیای ما را نشان می‌دهد. ستاره‌شناسان اکنون درحال توسعه توانایی جستجوی اتمسفر سیاره‌هایی که به دور دیگر ستاره‌ها می‌چرخند، هستند و به‌دنبال نشانه‌های گویای زندگی می‌گردند. در سال‌های آینده، ستاره‌شناسان می‌توانند اثرات شیمیایی زندگی را در جهان‌های دیگر پیدا کنند.
تلسکوپ فضایی جیمز وب که قرار است در سال ۲۰۲۱ پرتاب شود، قادر به جستجوی جو سیارات دوردست و جستجوی نشانه‌های گویای زندگی خواهد بود. راه اصلی شناسایی سیارات در حال چرخش به دور ستاره، اندازه‌گیری تغییرات منظم نور ستاره است که توسط حرکت سیاره ایجاد می‌شود.
حرکات جو زمین نور‌هایی مانند نور ستاره‌ها ایجاد می‌کند. اگرچه این منظره در شب نورانی بسیار زیباست، اما باعث ایجاد مشکلاتی در رصد‌های ستاره‌شناسی می‌شود. به همین دلیل تقریبا تمام اکتشافات خارج سیاره‌ای با استفاده تلسکوپ‌های فضایی صورت می‌گیرد. با این حال، برخی از ستارگان شناسایی شده از زمین بدون نیاز به دوربین شکاری یا تلسکوپ قابل مشاهده هستند.
وقتی به ستارگان نگاه می‌کنید همیشه به یاد داشته باشید که کسی یا چیزی ممکن است از آنجا در حال نگاه کردن شما باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: موجودات فرازمینی بیگانگان فضایی ستارگان ستاره شناسان جهان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • ستاره لورکوزن: خوشحالم بایرن به دنبال من است
  • ستاره یونایتد: بکام منبع الهام من است
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال
  • چرا باید به روان‌شناس مراجعه کنیم؟
  • چرا باید به روانشناس مراجعه کنیم؟
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!